Bonbons

Bonbons worden verkocht in doosjes van 100 of 200 gram.

kiwi
noten karamel
lavendel
hazelnoot
amandel
fudge
thee
koffie
bier
whiskey
banaangelei
amaretto eierlikeur
advocaat & boerenjongens

‘Onze lavendelbonbon heeft een zeer intense smaak
en combineert daarom perfect met pure chocolade
.’

Bonbons

Bij Lekker Bros draait het bij bonbons om de vulling. De vulling is van groot belang voor de smaakervaring. Het bepaalt hoe de bonbon smelt en de textuur ervan. Daarnaast bepaalt de vulling ook het type chocolade dat wordt gebruikt voor het omhulsel. Lichtere smaken worden gecombineerd met lichtere chocolade, terwijl sterke smaken goed samengaan met pure chocolade. Onze lavendelbonbon bijvoorbeeld, heeft een zeer intense smaak en combineert daarom perfect met pure chocolade. Onze kiwi’s, afkomstig uit onze eigen tuin, hebben daarentegen een subtiele smaak en passen beter bij witte of melkchocolade.

Bij Lekker Bros maken we al onze vullingen zelf in huis. Van notenpralines tot fudge en fruitvullingen. We gebruiken alleen de minimale hoeveelheid suiker die nodig is om de smaak te vormen en de bonbons houdbaar te houden.

Om de kwaliteit van onze bonbons te behouden, adviseren wij om ze te bewaren bij een temperatuur van ongeveer 18-20ºC. Het is echter het beste om ze niet in direct zonlicht of in de koelkast te bewaren.

Valrhona chocolade

Chocoladefabrikant Valrhona produceert al sinds 1922 zeer hoogwaardige chocolade. Valrhona stelt hoge eisen aan de grondstoffen en is befaamd om de zeldzame kwaliteit. Gerenommeerde patissiers werken graag met deze ingrediënten. Het merk zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit en ook dat vinden wij erg belangrijk.

Duurzame Chocolade

Het hele proces van Valrhona chocolade is gericht op duurzaamheid en eerlijke handel. Zo plukken de boeren alleen de beste kwaliteit cacaobonen, met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Zij strijden tegen ontbossing en zorgen van plantage tot product voor een minimale belasting van de natuur. Naast duurzaamheid zet Valrhona zich in voor eerlijke lonen voor de boeren. Dit vinden wij erg belangrijk en wij werken daarom graag met hun chocolade.

Chocoladeworkshop

Bij Lekker Bros stellen we graag onze workshops samen op basis van uw wensen en behoeften. Onze workshops zijn ideaal voor groepen van 3 tot maximaal 5 personen, waardoor we u persoonlijke aandacht kunnen garanderen en voldoende ruimte bieden voor uw vragen.

Tijdens de workshop krijgt u een korte introductie over het bereiden van chocolade, maar het grootste deel van de tijd besteden we aan praktische ervaring. We gaan daadwerkelijk aan de slag, waarbij we met plezier en enthousiasme samenwerken en genieten van het proces.

ONTDEK MEER